Majoritní vlastník ARBES Technologies získal podíl v české vývojářské společnosti Ackee. Pro obě společnosti to znamená nové strategické partnerství.

investiční skupina Expandia

Do českého vývojářského studia Ackee vstupuje minoritním podílem investiční skupina Expandia s možností budoucího navýšení. Vedle ARBESu tak Expandia rozšíří své působení na poli IT. Nyní již sesterské firmy ARBES Technologies a Ackee provážou své dosavadní zkušenosti ve vývoji mobilních a webových aplikací.

Cílem vstupu Expandie je především navázání úzké spolupráce se společností ARBES Technologies, dodavatelem softwarových řešení pro banky a kapitálové trhy. Propojením Ackee a ARBES Technologies tak vznikne velmi významný hráč na fintech scéně, který dokáže poskytnout komplexní služby, od UX a frontendových aplikací až po finanční core systémy,” komentují dění partneři Ackee.


U našich klientů vidíme velkou poptávku po uživatelsky přívětivých, moderních aplikacích. Díky vstupu Expandie do Ackee tak můžeme ještě lépe naplňovat naši misi digitalizace světa bankovnictví a investic,“ vysvětluje Michal Houštecký, CEO a předseda představenstva ARBES Technologies.

Úvodní obrázek: Členové představenstva a tým Expandia
Zdroj - cc.cz